• videoları yeniden bilgisayardan yüklesin. başka bir kanal açsın.
  • ruhi kendini de al git kardeşim
  • tabi kanal sayısı çok fazla ama bir gün 24 saat.

    ne yapsam ilgi çeksemm, ne yapsam gündem olsamm, ne yapsam ne yapsam, hah buldum: kanaalımıııı çaaaldılar, suyuna da pilav pişirdileeer oy oy oyy.
  • şifrem çalındı dese anlarım, hani bi kere çalındı bende gittim şifreyi değiştirdim olur. 3ncü kez çalındı me demek lan? bu bir süreç yani. bi süre çalındı yani şifren. kim bilir ne zamandır çalınıyor.
    bunu demek ki bizde yani çalsak, bi süre çalabiliriz yani bunu.
  • buyrun çalabilen varsa çalsın deyip steam şifresini konferansta açıklayan steam'in patronu gabe newell'i aklıma getirdi bu durum.

    artık en antin kuntin sitede bile iki aşamalı doğrulama var. gaben'in şifresini verirken söylediği şey şuydu aslında. elinde benim iki faktörlü doğrulama kodum olmadığı sürece şifremi bilmenin hiçbir anlamı yok. hakeza bildirim bile gelmez steam'den biri sizin şifrenizi biliyor galiba diye. yani binlerce kişi hesabınıza girmeye çalışsa ruhunuz bile duymaz. çünkü sistem öyle bir sağlamdır ki şifre yalnızca bir ayrıntıdır.

    ruhi çenet, yok peru şöyle, yok madagaskar böyle diye dolaşacağına google authenticator kursaymış telefonuna, ya da sms ile iki faktörlü doğrulamayı açsaymış. böyle bir durumda şifreniz değiştirdiğiniz anda bile açığa çıksa sizin için değişen hiçbir şey olmaz.

    kaldı ki bazen ben bile giremiyorum kendi google hesabıma. sistem diyor ki bu daha önce sıklıkla kullanmadığınız bir lokasyon veya bilgisayar. ek bilgi istiyor. yedek mail adresiyle doğrulama istiyor. ve hatta çok inandırıcı gelmedi. yarın tekrar deneyin diyor. şifre benim, kayıtlı telefon benim ve telefona gelen kodu giriyorum.

    yani kevin mitnick bile giremez benim 0 aboneli youtube hesabıma. bu durum hesaplarınız terör örgütü tarafından kullanılıyor denilip paraları yenen profesörlerin durumuna benziyor. onlar nasıl komikse bu da komik.
  • kabak tadı verdi.
  • bir kişinin bu zekayla 8.7 milyon takipçiye ulaşması imkansız.
  • crack program kullanmanın bedelini sağlam ödüyor belli ki.

    birisi bu arkadasa trojan ve key logger olayını anlatsın.
hesabın var mı? giriş yap